LOGIN
  SEARCH
  

SPANISH CHARTS 
 
Top 100 Singles 
 
Top 100 Albums 
 
Top 20 Physical Singles 
 
Top 50 Phy/Dig Singles 
STATISTICS 
 
Best Singles 
 
Best Albums 
 
Number 1s 
SEARCH 
FORUM
I have Spanish chart archive!
POLL: EurovisionPOLL, VOTE!
Top 100 music
Who are the most popular Spanish Sin...
Which is your Favorite Enrique Song


 
HOMEFORUMCONTACT

MAINSTREET [NL] - MIND IS BLOWN (SONG)
Year:2013
Music/Lyrics:Roël Donk
Jihad Rahmouni
Brahim Fouradi
World wide:
nl  Peak: 8 / weeks: 9

Cover


AVAILABLE ON FOLLOWING MEDIA
VersionLengthTitleLabel
Number
Format
Medium
Date
3:10Hitzone 65USM
5342334
Compilation
CD
12/04/2013
3:10Breaking The Rules [Deluxe]Universal
375 846-1
Album
CD
2013
live3:51Breaking The Rules [Deluxe]Universal
375 846-1
Album
CD
2013
MUSIC DIRECTORY
Mainstreet [NL]Mainstreet [NL]: Discography / Become a fan
SONGS BY MAINSTREET [NL]
All We Wanna Do
Breaking The Rules
Despicable Me
Dreamers
Hell's A Lot Like Love
Invisible Girl
Mind Is Blown
Miss Wonderful
My Main Girl
Oceaan
Runaway
Sidewalk Supermodel
Stop The Time
The Missing Piece
The World Is Mine
Ticket To The Moon
ALBUMS BY MAINSTREET [NL]
#Play [EP]
Breaking The Rules
Change Is Good - The Singles Collection
Runaway
DVDS BY MAINSTREET [NL]
Living Our Dream
 
REVIEWS
Average points: 2.45 (Reviews: 11)
*
▒ Een beroerde, belabberde en goedkope overdreven Nederlands / Engelstalige baggerplaat van de Nederlandse tienerband "Mainstreet", uit januari 2013 !!! De groep bestaat uit "Nils Käller, Daan Zwierink, Owen Playfair en Rein van Duivenboden" !!! De groep kreeg bekendheid door hun deelname aan het "Nationaal Junior Songfestival 2012" !!! Het plaatje is alléén bestemd voor verliefde pubermeisjes, die eigenlijk totaal niets om de flauwe tekst en muziek geven maar alléén om de tienerheren zelf ☺!!!
****
Op zich is er met dit nummer weinig mis, maar misschien moeten de jongens zich voorlopig maar met geheel Nederlandstalige nummers bezighouden. Nu is het nummer half Nederlands en half Engels, maar dat komt het nummer niet ten goede. De boys zijn namelijk niet zo goed in Engels, met als resultaat dat 'Mind Is Blown' hier en daar niet goed uit de verf komt. En degene die heeft verzonnen dat refrein van Nederlands naar Engels moet overgaan (en sowieso een tweetalig nummer heeft verzonnen), moet maar eens met pensioen. Want dat komt nooit meer goed.
**
Best slecht eigenlijk. De muziek is gelikt (commercieel) maar de wisseling tussen Nederlands en Engels klinkt behoorlijk amateuristisch. Maar ach... het zijn nog maar van die jochies natuurlijk!
***
Het niveau is treurig. Dit zijn een stel belabberde zangers die zowel in Nederlandse als in Engelse uitspraak ver tekort schieten. Het enige pluspunt is dat dit plaatje op de een of andere manier wel blijft hangen. Zeker tegen het einde, ga ik toch op de een of andere manier om. Toch een sterretje extra.
**
Zwak, kinderachtig nummertje, zwak, kinderachtig gezongen door een zwak, kinderachtig groepje.<br>Zal niet lang standhouden in de top10. Goddank...
******
Met alle respect voor de bovenstaande reviews van ongetwijfeld zeer deskundigen denk ik dat ze toch wat te negatief zijn en zelfs de plank mis slaan. Mss is de NL - UK tekst wat onwennig of niet even mooi, deze jongensband heeft potentie ! De doelgroep is wss meiden tot 17 ofzo maar ga er maar van uit dat er nog groei ij kwaliteit aankomt. Niet alles wat nieuw en anders is als slecht en zielig zien. Trouwens, mijn dochter en heeeeel veel andere meiden zien het ook anders. Met goede begeleiding gaat het wat moois brengen vermoed ik.
**
Der derzeitige Renner auf holländischen Pausen-/Schulhöfen, 2*…
*
Ik heb niks met de Nederlands en Engelstalige tekst (dat voor een slecht nummer zorgt), en ik heb ook niks met de melodie.
Last edited: 08.10.2013 17:58
*
Wat een verschrikkelijk goedkope rommel<br>Ze kunnen beter eerst school afmaken en goed opletten bij Engels.<br>Dit mag het predikaat muziek niet eens dragen.
*
2 talen constant door elkaar zingen irriteert me mateloos, lelijke stem en vreselijke jongens. Schande dat dit op de top 10 stond.. nou eigenlijk hoort deze afval niet eens in de lijsten.
****
goed
Add a review

Copyright © 2022 Hung Medien. Design © 2003-2022 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 0.66 seconds