LOGIN
  SEARCH
  

SPANISH CHARTS 
 
Top 100 Singles 
 
Top 100 Albums 
 
Top 20 Physical Singles 
 
Top 50 Phy/Dig Singles 
STATISTICS 
 
Best Singles 
 
Best Albums 
 
Number 1s 
SEARCH 
FORUM
I have Spanish chart archive!
POLL: EurovisionPOLL, VOTE!
Top 100 music
Who are the most popular Spanish Sin...
Which is your Favorite Enrique Song


 
HOMEFORUMCONTACT

DANI+MART%EDN
0 fans
Become a fan


DISCOGRAPHY DANI MARTíN
Discography Singles

TitleLabelRelease
Los huesos (Dani Martín feat. Juanes)Sony11/04/2020
Color esperanza 2020 (Global Citizen)Sony Latin20/05/2020
PortalesSony04/09/2020
Avioncito de papel (Dani Martín & Camilo)Sony16/10/2020
De rodillas (Leonel García, Dani Martín & Pedro Capó)Sony26/04/2021
Piratas de ciudad (Pole. / Dani Martín)Sony16/06/2021
Hawái - Vietnam (Dani Martín y Pol Granch)Sony23/07/2021
Solo pienso en ti (Amaral / Andrés Suárez / Dani Martín / Iván Ferreiro / Jorge Drexler / Rozalén / Santi Balmes / Sidonie)Sony07/07/2022
 
Discography Albums - Studio

TitleLabelRelease
PequeñoSony25/10/2010
Dani MartínColumbia16/09/2013
La montaña rusaSony23/09/2016
Lo que me dé la ganaSony16/10/2020
 
SONGS BY DANI MARTÍN
Sort by: Title | Year
2010
16 añitos
El cielo de los perros
El puzzle
Entre mis recuerdos (Albert Hammond con Dani Martín)
Eres
La línea
La verdad
Lo que nace se apaga
Los valientes de la pandilla
Mi lamento
Mira la vida
Pequeño
Tres encantos
2012
Are You Havin' Any Fun? (Tony Bennett with Dani Martín)
Te digo amor (Miguel Bosé & Dani Martín)
2013
Beatles & Stones
Cada día
Caminar
Caramelos
Cero
Con el día tonto (Rosana feat. Dani Martín)
El puntito
Emocional
Estrella del rock
Gretel
La abuelita
Mi teatro
Por las venas (Dani Martín con Joaquín Sabina)
Qué bonita la vida
Un millón de luces
2014
Siempre estaré (Axel feat. Dani Martin)
2016
Ahora
Dibujas
Guerra de pasos
Las ganas
Los charcos
Madrid, Madrid, Madrid
Nada mas que tú
Paloma
París
Pelear
Que se mueran de envidia
Romperás
2017
Que yo ya lo dije (Sole Giménez & Dani Martín)
2018
Qué me está pasando (Efecto Mariposa feat. Dani Martín)
2020
Avioncito de papel (Dani Martín & Camilo)
Baby Driver
Capitán
Color esperanza 2020 (Global Citizen)
Cómo me gustaría contarte
Empieza la función (Dani Martín feat. feat. Coque Malla)
Julia
La balanza
La jaula (Dani Martín feat. Alejandro Sanz)
La mentira
Lo que me dé la gana
Los huesos (Dani Martín feat. Juanes)
Portales
Se acaba la función
Tu revolución
2021
De rodillas (Leonel García, Dani Martín & Pedro Capó)
Hawái - Vietnam (Dani Martín y Pol Granch)
Piratas de ciudad (Pole. / Dani Martín)
2022
Solo pienso en ti (Amaral / Andrés Suárez / Dani Martín / Iván Ferreiro / Jorge Drexler / Rozalén / Santi Balmes / Sidonie)

n/a
Cuestion de prioridades por el cuerno de Africa (Melendi feat. Dani Martin, Pablo Alboran, La Dama, Rasel, Malu y Carlos Baute)
Dieciocho
Fight For Life (Carlos Jean feat. Lucía Scansetti, Alex Shaker, Dani Martín)
No, no vuelve
ALBUMS BY DANI MARTÍN
Dani Martín
Grandes éxitos y pequeños desastres
La montaña rusa
Lo que me dé la gana
Mi teatro
No, no vuelve
Pequeño


Copyright © 2022 Hung Medien. Design © 2003-2022 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 1.55 seconds